OM OSS

Vi som driver Höj ditt medvetande är Susanne Klaesén och Erik Nicklagård. Vi håller workshops både online och på plats. Dels för privatpersoner, med vi har även haft uppdrag för Oskarshamns kommun. 

Erik Nicklagård

Erik Nicklagård

Erik arbetar dels som lärare, dels med entreprenörskap inom hälsa, kostrådgivning, personliga näringsupplägg, föreläsningar, workshops och coaching.


Erik har en Master of science i proteinkemi och en fil.kand. examen i kemisk biologi från Linköpings Universitet.


Han är certifierad Kost & Träningskonsult, Licencierad Personlig Tränare, Licencierad Träningsinstruktör, Licencierad Kostrådgivare och Licencierad Hälsoinformatör via The Academy. Han har arbetat med viktminskningsklienter sedan 2013 och har också skrivit boken Håll vikten - Hitta din inre drivkraft


Erik har även slutfört kurser i cancerbiologi, nutrition och kost, näring, hälsa på universitetsnivå samt tagit kurser inom meditation, personligt växande och ledarskap både i Sverige och utomlands. 


Behöver du hjälp med hälsa kan du boka tid för konsultation. Erik erbjuder hjälp med kost- och näringsupplägg samt mental träning vid viktminskning.

Susanne Klaesén

Susanne är utbildad förskollärare och specialpedagog. Hon har hela sitt yrkesverksamma liv arbetat med människor och deras funktionsrätt oberoende av funktionsvariationer.


"Att få möta och hjälpa människor med unika lösningar är spännande. Att få lyfta styrkor och ge stöd när svårigheter uppstår, att göra skillnad. Jag har en dröm om att någon gång få arbeta med barn och mindfulness. Tanken var att jag skulle utbilda mig inom mindfulness under våren 2020, men Covid-19 kom i vägen."


"Jag har ett stort intresse av att utvecklas, det arbetet pågår och blir aldrig klart. Jag tycker om att uppleva och vara i nuet.  Att få möjligheten att arbeta med våra inre rum inspirerar mig. Detta blev extra tydligt för mig under en period av utmattning. Jag hade sedan tidigare provat mindfulness i kombination med yoga och nu blev mindfulness ett redskap för mig genom utmattningen. Efter det har mitt intresse ökat även för meditation och hälsa, med kroppen som helhet i fokus. Kort och gott personlig utveckling."

EXPANDERA DITT MEDVETANDE OCH HÖJ DIN ENERGINIVÅ!