MENTALA ÖVNINGAR

Varje måndagsmorgon kickstartar Erik veckan med en mental övning. Du kan använda dig av dessa övningar under veckorna för att lyckas med det vi alla någonstans innerst inne vill; slippa lidande, bli mer lycklig och få frid och harmoni i sinnet. Här hittar du tidigare övningar.


Övning 9: Minns din framtid

Vi har alla drömmar och mål vi vill uppnå och lyckas med i livet. Saker som kräver dagligt engagemang för att vi ska lyckas. Om vi håller i och jobbar på kan dessa drömmar och mål en dag realiseras och förverkligas. Men att jobba mot drömmar och mål och kanske inte se några resultat i verkligheten vi upplever kan ofta kännas hopplöst eller energidränerande. Vi ställer oss frågan om det verkligen kommer att ske. Om det någonsin kommer att gå. Om det är värt mödan.  Och är det vi jobbar mot ens det vi vill uppnå?


För att med säkerhet veta vad vi vill uppnå innerst inne och bli exalterade för det jobb vi faktiskt lägger ner, kommer denna veckas övning handla om att se tillbaka på framtiden. Detta gör vi för att släppa fram vad vi verkligen önskar från ett djupare plan än bara intellektuell logik. Veckans övning är en av de mest spännande jag stött på då den verkligen spränger barriärer och sätter dig i ett helt nytt "state". Både Neville Goddard (I remember when...) och Kyle Cease (Kylego exercise) har med framgång hjälpt både andra och sig själva med denna typ av övning. VI SER FRAMÅT BASERAT PÅ DET FÖRFLUTNA


Vi ser framåt, i princip uteslutande, baserat på det förflutna och begränsar vad vi tror är möjligt på grund av detta. Vårt ego har registrerat hela vårt förflutna och kategoriserat alla utfall av det vi är med om som "bra" eller "dåliga". Det gör att vi omedvetet undviker vissa situationer av rädsla för eventuell smärta det skulle medföra att satsa något som, baserat på egots logik, kan ge ett "dåligt" utfall. Vi jagar dessutom det som kan ge oss mer njutning, trots att det kanske inte är för vårt högsta bästa och det vi egentligen vill.


När vi istället ser bakåt på vår framtid kan vi skapa idéer ifrån ett egofritt medvetande. Vi ser då en framtid utan att blanda in rädslor. En framtid som inte är begränsad av logik eller begränsningar. Idéerna som kommer ur dessa (bakoframvända) fantasier är betydligt bättre än de framtida idéer du forcerar fram med ditt logiska sinne. När du fantiserar om att se tillbaka på framtiden skapar du en ny logik. Med de nya idéerna blir det som tidigare var otänkbart - möjligt!DIN ENERGI ÄR EN SLAV UNDER DITT SKAPANDE 


När du fokuserar på något ger du det energi. Denna energi är vad som skapar det du senare upplever i din perception, din 3d-värld. Din uppgift är att, i så stor utsträckning det är möjligt, fokusera på det du önskar och bara ge energi till det du vill se mer av. Bli inte avskräckt av vad du ser i din 3d-värld. Det är bara ditt förflutna. Om du reagerar och fokuserar på det du upplever får du mer av det samma (något som jag nämnde i övningen om pendlarna). Det är därför de flesta upplever samma dag om och om igen. Inte förrän vi fokuserar på något nytt, skapar vi något nytt.


Din energi är slaven som utför skapandet i kvantfältet av oändlig potential. Se till att denna energi är riktad på det du önskar och inget annat. Detta är såklart lättare sagt än gjort, men ju mer du övar upp ditt medvetande att styra din energi, desto mer ser du att 3d-världen förändras.


Veckans övning ger energi åt något du vill ha. Den programmerar din kropp att omedvetet vara i din önskade framtid, vilket genererar energi att skapa din önskade framtid. Tankarna om din framtid ska alltså ge känslan av att det redan har hänt, istället för känslan av brist för det inte har hänt.ÖVNINGEN - SE TILLBAKA PÅ DET DU VILL UPPNÅ


Du har två möjligheter att göra denna övning; ett - med någon annan som är villig och förstår att du vill något annat än bara leva samma dag om och om igen, eller två - själv, antingen med ett penna och papper eller som att du pratar med någon på riktigt. Om du gör det senare kan du låtsas att du pratar med en nära vän du litar på, eller att du förklarar för någon helt okänd. Att vara två likasinnade kan vara extra effektivt då det skapar en form av masterminding vilket ger dig tillgång till fler och större idéer.


Det hela går ut på att prata om framtiden som om den redan hänt. Som att du tittar tillbaka på den och och pratar om hur fantastiskt det var med allt som skedde "då". Spara inte på krutet. Lägg i högsta växeln och bara låt det flöda: "Kommer du ihåg förra året, sommaren 2022 när jag verkligen fick islossning med projektet jag ville göra? Jag började jobba helt och hållet med ... och det gick verkligen vägen. Så fantastiskt att kunna hjälpa just den här målgruppen och det känns fortfarande helt rätt! Detta passar mig som handen i handsken. Det är så häftigt!" 


Lycka till och ha en fantastisk vecka! Kommer du ihåg hur solig den blev?! ;)


/Erik