Medvetet

skapande

En introduktion till medvetet skapande, att bli spirituellt vuxen och ta ansvar för att i sin verklighet och att lära sig hur man släpper negativa känslor, övertygelser, aggressioner och traumatiska upplevelser.


Efter dialoger, samtal, videos och coaching med den amerikanske shamanen Rick Paris som efter en trafikolycka 2006 var död under 18 minuter för att sedan komma tillbaka till livet och dela med sig av sina kunskaper från "andra sidan" samt från kanaliserade texter med anknytning till det nya paradigmet som nu växer fram. 

Inlägg

1. Medvetet skapande

Hela ditt universum genereras just nu av ditt omedvetna sinne, ett set av omedvetna mönster som fortsätter spela. En människa har möjlighet att upptäcka dessa mönster, förstå dem och skifta dem till vad de vill och därmed medvetet skapa sin verklighet.


Läs mer

2. Introducering till spirituellt vuxenskap

För att vakna upp kräva att du gör ett ett val. Du behöver göra ett val för att bli något nytt. 


Läs mer

3. Övertygelser skapar din verklighet

Att förstå att formen följer funktionen som skapade den är ett sätt att ta 100 procent ansvar för världen omkring dig. Allt är kopplat till dig och kan ändras från insidan.


Läs mer

4. Framtiden skapar nuet

Upprepande mönster från det förflutna konfronterar dig ständigt med samma upplevelser gång på gång. Framtiden är emellertid känslor som skapar motivation i nuet viket genererar en helt ny verklighet för dig.


Läs mer

Om mig

Jag heter Erik Nicklagård och har en master- och kandidatexamen i kemisk biologi. Jag är certifierad kost- och träningskonsult via The Academy och har en bakgrund inom läkemedelsindustrin.


Jag har mångårig erfarenhet inom bland annat viktminskning och skrivit boken Håll vikten - Hitta din inre drivkraft där jag tar upp de mentala aspekterna av att förändra vanor.


Mitt intresse de senaste tio åren har varit metafysik, spirituellt växande och medvetet skapande. Jag har tagit meditationskurser via Dr. Joe Dispenzas Advance workshops, utbildat mig inom EFT tapping och fasterEFT samt hållit egna kurser och workshops på området. Jag coachar personer som vill förändra sina liv på något sätt, vare sig det är fysiskt, mentalt eller släppa gamla emotionella triggers.