KURSER OCH WORKSHOPS 

På våra workshops arbetar vi främst med att förändra sinnet för att skapa positiva förändringar i livet. 

Erik & Susanne

AKTUELLT

FÖRELÄSNING: Hitta din inre drivkraft

Hur förändring börjar inifrån (bokningar sker kontinuerligt)

Erik Nicklagård är certifierad kost- och träningskonsult med en master- och kandidatexamen i kemisk biologi. Dels arbetar han som lärare, dels coachar han klienter som vill förändra sin livsstil. Tid: 15 - 45 min beroende på önskemål.

MEDITATION - LIVE

Medveten avslappning med Susanne

Slappna av, stressa ned och sätt dig i en riktigt skön frekvens under Susannes livemeditationer.


Under sommaren har du möjlighet att tillsammans med Susanne meditera och förbättra hälsan och återhämtningen. Allt i en naturskön utomhusmiljö.

INTENTIONSGRUPP För hälsa, relationer och andra mål

Tillsammans med andra

Vi har startat en intentionsgrupp enligt Lynne McTaggarts Power of Eight. Effekterna är häpnadsväckande. Du är välkommen att delta helt kostandsfritt!

URVALT INNEHÅLL WORKSHOPS

Meditation


Lär dig mer om detta kraftfulla verktyg och hur du kan använda meditation för att släppa gammalt, skapa nytt och höja ditt medvetande.Mindfulness


Lär dig mer om mindfulness och hur du kan lära dig att vara i nuet, sluta älta och inte oroa dig för framtiden.Tapping


Släpp gammalt, lös upp knutar och frigör energin inom dig. Tapping är traditionell österländsk medicin kombinerat med modern psykologi.Näring

Hur kan du höja dina energinivåer, förbättra din matsmätning och få en bättre sömn med rätt näring? Lär dig mer om näringstillskott och rätt kost för optimal hälsa.


Viktminskning


Lär dig gå ner i vikt effektivt och hälsosamt med vårt livsstilsprogram som hjälpt så många människor nå sina hälsomål.

Förändringar


Du får hjälp att hitta din inre drivkraft att förändra ditt sinne, dina beteenden och din livsstil på lång sikt. Lär dig förändra ditt undermedvetna beteende kring exempelvis kost, träning och hälsa.TIDIGARE DELTAGARES OMDÖMEN:


“Inspirerande och givande workshop, bra tips och råd, tillgång till mycket bra kursmaterial. Energifyllda och trevliga kursledare! Bra workshop!!!"


"Om du vill ge tid till dig själv, och tänka mer på att leva i nuet och vara tacksam för dig själv, och världen runtomkring dig, då är dessa workshops en bra start på förändring."


"En mycket intressant och lärorik kurs som ger mycket tips på hälsa och välbefinnande. Kan varmt rekommendera kursen till andra."


"En kurs som tar upp flera olika områden som kan bidra till ökat välmående & en livsstilsförändring (för den som vill). Jag tar definitivt med mig mycket kunskap från kursen som jag har användning av såsom meditation & tapping. För den som vill göra en livsstilsförändring rekommenderar jag både denna kurs & Eriks bok som inspiration."


"Rekommenderar verkligen denna workshop - som berör hela kroppen!"


"Susanne och Erik har byggt upp ett gediget material och är mycket kunniga inom många områden. De är pedagogiska och mycket samspelta i sina genomgångar, vilket gör att det är intressant och behagligt att lyssna på!”