ÄNDRA VANOR

GÖR DIN HELHETSFÖRÄNDRING FÖR FYSISK OCH MENTAL HÄLSA NU!

DINA FYRA KROPPAR OCH PROBLEMEN SOM KAN UPPSTÅ

SJÄLSLIG KROPP

Din själsliga kropp

MENTAL KROPP

EMOTIONELL KROPP

FYSISK KROPP


Jag heter Erik Nicklagård. Jag älskar personlig utveckling och förändringsarbetet att bli den bästa versionen av sig själv. Jag anser att alla har potentialen att vända neråtgående spiraler till uppåtgående.


Ibland gör tankar och känslor kring det förflutna och beteendemönster från förr, att vi har svårt att vara i nuet, se framåt och förändra dåliga våra vanor - trots att vi vill det. Jag tror att vi alla, med rätt verktyg, kan släppa oönskade känslor och nå precis dit vi vill. Det vill jag hjälpa dig med! UPPLÄGGET

Vi utgår från två viktiga perspektiv: Dels att lossa på gamla triggers och blockeringar som hindrar dig, och dels omforma dina undermedvetna program för att matcha dina nya mål.


1. DET GAMLA

(minnen, triggers och undermedvetna program)

De flesta som försöker gå ner i vikt eller förändra andra vanor misslyckas. Vid hälsoförändringar brukar en inledande tid med nyttig kost och träning, snabbt följa en återgång tillbaka till den gamla livsstilen. Oavsett hur bra man mådde när man gjorde förändringen. Hur kommer det sig?


Jo, när du bestämmer oss för att förändra en vana, exempelvis börja träna, gå ner i vikt eller kanske meditera varje morgon tar vi ett beslut med den medvetna delen av sinnet. Problemet är att du till absolut största delen av din dag drivs av undermedvetna vanor och program, vilket gör en förändring mycket svår över tid. Du vill medvetet göra en förändring, men de negativa övertygelserna inom dig gör att du ofta hittar ursäkter, stöter på hinder eller helt tappar energin ett tag. Om detta känns igen är detta coaching för dig!


Genom att använda olika mentala metorder, såsom exempelvis fasterEFT (emotional freedom technique) som bygger på en blanding av NLP (neurolingvistisk programmering), EFT akupressur och modern psykologi, har du möjlighet att släppa och omforma gamla minnen som undermedvetet triggar dig.


Du får släppa på gamla trossystem, övertygelser och program som inte längre gynnar dig och neutralisera negativa känslor. Detta är en mycket viktig del för att kunna skapa nya vanor och uppnå det du vill.


2. DET NYA

(mål och vanor)

Genom att använda dig av medvetet skapande får du använda mentala tillvägagångssätt för att "programera" om ditt undermedvetna, så att det passar just dina nya mål.


Vi hjälper dig med tekniker för att styra dina tankar, känslor och ditt eget skapande. Att leva sitt liv i flow behöver inte vara svårt, men det kan krävas lite hjälp på vägen. Vi hoppas kunna vara den hjälpen för dig.


3. KONTAKT VARJE DAG!

Eftersom coachingen sträcker sig över 28 dagar har vi daglig kontakt. Du berättar varje dag Vårt livsstilsprogram kan du läsa mer om här.


COACHING HELA VÄGEN

För att lyckas behöver du inte veta något i förväg. Det enda som krävs är att du har ett tydligt mål och vet vad du vill förändra. Du får coaching 1,5h per tillfälle via videolänk och vi jobbar tillsammans för att du ska lyckas nå dit just du vill.


Efter varje samtal har du mentala övningar du själv kan arbeta med för att snabba på din förändring.


Behöver du praktisk hjälp med kost, näring och träning finns självklart möjlighet till det också. Vi gör dock inte individuella träningsscheman så vill du ha färdiga kostscheman och liknande, utgår vi ifrån är det metabola livsstilsprogrammet cellRESET.

Erik Nicklagård

Erik Nicklagård är cert. kost- och träningskonsult, lic PT och kostrådgicare via The Academy samt har en master- och kandidatexamen i kemisk biologi vid Linköpings Universitet (samt examensarbete vid Karolinska Institutet). Han är även författare till boken Håll vikten - Hitta din inre drivkraft, har studerat A Course in Miracles och genomfört Joe Dispenzas Advanced Meditation Workshop Course. Han coachar dig hela vägen i mål!

VÄLDIGT TACKSAM!

"Har aldrig insett att tankens makt är så stor och bidrar till hur ens liv ter sig, men att man har makten och kraften att ändra negativa tankemönster/minnen och känslan det gav. Är väldigt tacksam för verktygen Erik givit mig!"

Kristin Norell

Coachingklient

EVIGT TACKSAM!

"Tack Erik för din hjälp att gå ner i vikt! För din stöttning och för alla insikter på vägen. Jag är evigt tacksam!"

Kirsi -18 kg

Coachingklient

GETT MIG NYA INSIKTER!

"Erik är en av de bästa coacherna! Han har en unik förmåga att dela med sig av sin kunskap! Han förmedlar nya tankesätt på ett pedagogiskt sätt. Tacksam att kunna följa materialet. Erik är väldigt påläst i ämnet, inte minst pga hans bakgrund. Detta har gett mig nya insikter samt kraftfulla verktyg att bryta mänster. Jag vill bara ha mer. Tack fina person!"

Anna Blombäck

Workshopdeltagare

MYCKET GIVANDE!

"Mycket givande och positiv kurs, hur man själv besitter förmågan att förändra sitt liv genom att förändra sitt tankesätt. Det här är definitivt något som har förändrat mitt sätt att tänka och något jag kommer ta mig i mitt liv. Skulle absolut rekommendera andra att delta i denna kurs och få denna kunskap!"

Hannah

Workshopdeltagare

VÄGLEDNING ATT UTVECKLA SIG SJÄLV!

Alla mår bra av personlig utveckling och Eriks coaching ger det och mycket mer. En kunnig och inspirerande föreläsare med egna erfarenheter som både lyssnar, bekräftar, ser och återkopplar på ett äkta professionellt och individuellt sätt.


Framför allt erbjuds vägledning att utveckla sig med stöd av en mängd konkreta och effektiva verktyg. Erik utstrålar en närvaro, glädje, kärlek, tacksamhet och en motivation som inte annat än kan smitta av sig.


Inspirationen och äkta övertygelse! Bra med all individuell återkoppling och att kunna reflektera över exempel ur verkliga livet.

Emelie Loman Bergstrand

coachingklient

VERKTYGEN HAR HJÄLPT MIG!

"Jag rekommenderar denna coaching för att ändra tankesättet till det positiva. Jag har påbörjat en livsstilsförändring och verktygen jag fått har verkligen hjälpt mig. Nu ska jag klara detta!


Jag ser mig i målet! Jag har tom fått sån energi att jag fått med mig en kompis på resan som aldrig hoppar på några idéer. Men hon ser att jag är piggare och gladare så det smittar av sig."

Malin

Workshopsdeltagare

HJÄLP MED  ATT SLÄPPA DET GAMLA OCH SKAPA DET NYA SAMT FRIVILLIG NÄRINGSHJÄLP!


VAR OCH NÄR

Online via Google Meet

Länk skickas via mail

Efter överenskommelse 

PRIS: 650 kr/tillfälle (rekommenderas minst två tillfällen á 1,5h)

- betalning till swish (1232119386) eller bg (178-0964). Senast en dag innan.


Skapa ditt nya drömliv nu!


BONUS: FRIVILLIG NÄRINGSPRESENTATION

JUST NU:

Boken Håll vikten till halva priset för alla coachingklienter

 
 
 
Gratis näringspresentation (ca 45 min)
Gratis presentation om livsstilsprogrammet cellRESET (ca 1h)
Boken Håll vikten till halva priset (75 kr inkl. frakt)