OPTIMAL HÄLSA!

Effektiv viktminskning!


KOSTPLAN MED GODA RECEPT

EXTRA NÄRING

COACHING HELA VÄGEN!

KOSTPLAN

Du får en kostplan som är enkel att följa och tillgång till stor receptbank. Kostplanen har hjälpt tusentals andra att gå ner i vikt snabbt och effektivt. Kosten går naturligtvis att individanpassa efter dina behov.NÄRING

Vi tillför alltid extra näring för mer energi, lugnare mage, bättre immunförsvar och för att slippa hunger och sötsug. Patenterade produkter med högsta kvalitet, säkerhet och effekt! 


Läs mer om dagens näringssituation

COACHING

Du får mental coaching hela vägen för att undvika falluckor och andra spärrar. Vi följer upp veckovis och självklart hjälper vi till med kosten om du behöver det.


Läs mer om vår coaching

Vill du gå ner i vikt och förbättra din hälsa samtidigt som du övervinner den där rösten i huvudet som kanske hindrat dig tidigare?

Vill du göra en hälso- och livsstilsförändring som hjälper dig både med det fysiskt och mentalt?

Vill du slippa sötsug, hunger och andra fysiska aspekter vid viktminskning?

Vi erbjuder hjälp via vårt livsstilsprogram cellRESET där du effektivt går ner i vikt, stärker ditt immunförsvar och ökar din energi.


Viktminskningsresultat av vårt livsstilsprgram

Ovan ser du resultatet för 23 klienter som coachades av Erik under 2014. Totalt 158 kilo på bara en månad. Förutom viktminskningen upplevde de bättre sömn, mer energi och bättre fungerande mage samt mindre sötsug och stress. Detta var några av de vanligaste hälsomässiga effekterna.


Förutom det upplevde de, precis som de klienter som går programmet nu, förbättringar i hud, hår och naglar samt gladare humör, mindre oro och bättre själkänsla och självförtroende. Nedan delar vi några av deltagarna som gått programmet.


Hur programmet fungerar

Programmet är uppdelat i två faser; en första fas med en utrensningsvecka där du blir av med slagg och vätska (kraftig viktminskning på ca 1-5 kg), och efterföljande tre veckor med fortsatt viktminskning (cirka 1 kg per vecka) för att sedan följas av en anpassningsfas/livsstilsfas där vi anpassar din kost vidare efter dina mål och hur du vill har det framöver.

cellreset

Veckorna är uppdelade i vita, gröna och röda dagar och dessa dagar skiljer sig åt beroende på innehåll av kolhydrater, fett och protein. De vita dagarna du har i början av programmet brukar kallas "doktorsdagar" och kan aven användas efter en röd dag (dagar då du inte äter enligt programmet). Dessa är mycket bra för att komma tillrätta med exempelvis insulinresistens som kan ha uppstått under övervikten. De gröna dagarna innehåller mer grönsaker än de vita dagarna.


För att programmet ska fungera optimalt använder du under programmets gång så "ren mat" som möjligt samt ett näringstillskott för att förse alla celler med den näring som behövs..

cellreset

Insulinresistens har uppstått när cellerna inte längre kan ta upp det socker som finns i blodet och det leder till obalanser och högt blodsocker. Med programmet kommer du till rätta med dessa problem och sänker snabbt till blodsocker.

viktminskning

Det mentala

För att du ska lyckas med din viktminskning även på lång sikt erbjuder vi just nu alla, som bokar programmet via oss, mental coaching på vägen. Du får förståelse för de underliggande program som styr dig och hur du gör för att lyckas besegra hjärnspökena som kommer fram när de som minst behövs. 


Alltid uppföljning varje vecka med utvärdering samt tips och råd för att fortsätta på rätt spår.

Vill du veta mer?

Om du är intresserad av att veta om programmet mer kan Erik ge dig en mer ingående presentation om kostplanen, upplägg och priser (varierar från person till person då behoven är olika, för de flesta cirka 950 kr/mån) eller göra en intresseanmälan nedan. Du kan också se aktuellt program när nästa infokväll är. Du hittar intresseanmälan längst ner på sidan. 


Vad du får

När du går programmet får du:


  • En inledande gratis konsultation för att du ska få exakt det du önskar.
  • Kostplan samt tillgång till receptgrupper.
  • Personlig hjälp med tips och råd hur du kan individanpassa programmet att passa in i din vardag. Uppföljning varje vecka (om du önskar).
  • Näringstillskott för tre månader som används under programmet och som beställs via tredje part.
  • Tillgång till Facebookgrupp med tusentals andra som gör eller har gjort programmet. Där finns daglig pepp, recept och erfarenheter.


Lämna en intresseanmälan nedan så berättar vi mer!Du som går programmet har alltid tillgång till allt vårt kursmaterial i vår portal - helt gratis! Vi har samlat allt på ett ställe:


- Böcker och filmer vi rekommenderar för spirituellt uppvakanande

- Videokurs på svenska av Napoleon Hills Think and Grow Rich

- Kost, näringsinfo och recept för optimal hälsa

- Tappinginstruktioner med videos och nedladdningsbart material

- Meditationer och kroppsscanningar med videos

- Hälsoförändringsverktyg du kan ladda ned och använda


INTRESSEANMÄLAN