HÄLSOCOACHING MED MENTAL TRÄNING

Hälsocoaching hos oss är för dig som antingen vill bryta ohälsosamma mönster och vanor samt nå din målvikt eller optimala hälsa.


Vi arbetar med mentalt stöd i form av emotionella frihetstekniker som tapping och meditation och uppföljning hela vägen. Vi arbetar också med motivation med målbilder och visaulisering, ditt varför samt positiv förstärkning. Självklart får du också råd om kost och träning på vägen.


Vi gör inte specifika kostscheman (förutom vårt eget livsstilsprogram) eller träningsprogram.

Hälsocoaching Oskarshamn

Erik arbetar dels som lärare, dels med entreprenörskap inom hälsa, kostrådgivning, personliga näringsupplägg, föreläsningar, workshops och coaching inom personlig och spirituell utveckling. Han är även författare till boken Håll Vikten - Hitta din inre drivkraft.


Erik har en Master of science i proteinkemi och en fil.kand. examen i kemisk biologi från Linköpings Universitet och är certifierad Kost & Träningskonsult, Licencierad Personlig Tränare, Licencierad Träningsinstruktör, Licencierad Kostrådgivare och Licencierad Hälsoinformatör via The Academy. Han har även slutfört kurser i cancerbiologi, nutrition och kost, näring, hälsa på universitetsnivå.


Erik har även utbildat sig inom meditaion och medvetet skapande via Dr Joe Dispenzas advanced workshops samt studerat EFT tapping och fasterEFT.


Jag ser fram emot att hjälpa dig!

/Erik Nicklagård


EVIGT TACKSAM!

"Tack Erik för din hjälp att gå ner i vikt! För din stöttning och för alla insikter på vägen. Jag är evikgt tacksam!"

Kirsi -18 kg

Coachingklient

Med Eriks coaching har du möjlighet att förbättra exempelvis hälsan genom tre hörnstenar: Fysiskt, mentalt och praktiskt!


  • Fysiskt genom att utgå från immunförsvar, kost och träning.
  • Mentalt genom att arbeta med vanor, sinnet och de omedvetna program som hindrar dig.
  • Praktiskt genom de övningar du har att arbeta med efter sessionerna.


Fysiskt

Beroende på vilka mål du har ser vi över din kost och träning och utgår därifrån. Det kan vara hjälp med vilken kost du bör undvika eller som du kanske äter för lite av samt vilka näringsämnen du tar extra eller som just du behöver. Även träningsform och annan fysisk aktivitet utefter vad du vill uppnå.

Mentalt

Det kan vara svårt att förändra sitt liv till det bättre då det lätt händer att man faller tillbaks i gamla fotspår. Vanans kraft är enorm och det är väldigt lätt att man hamnar i samma gamla mönster man alltid gjort. Om du försökt förändra exempelvis din hälsa men inte lyckats över tid, kan min coaching vara ett alternativ för hjälpa dig!


De flesta som på något sätt försöker förändra sina liv gör detta genom att gå direkt till handling. Vid hälsobekymmer kanske man tar sig an en ny diet, ett nytt träningsschema eller gymkort. Men för att förändra din hälsa och lyckas på lång sikt, vare sig det är att gå ner i vikt eller träna upp din kondition, behöver du först jobba med sinnet. Sedan med görandet.


I min coaching jobbar vi bland annat med dina övertygelser som styr ditt beteende, för att sedan ändra dem så även din hälsa förändras. Du får en djupare förståelse för vem du är och vilken enorm kraft du har! Vi rensar ur det gamla som inte tjänar dig längre och skapar den version av dig du vill vara!

Våra tankar är ett resultat av de undermedvetna trossystem som skapats under vårt förflutna. Trossystemen leder till övertygelser som ger den bild av verkligheten du just nu har. Till exempel vilken hälsa du har eller hur frisk du är.


För att förändra din hälsa på lång sikt behöver du alltså ändra dina övertygelser och historien om dig själv. Du får lära dig hur och vilka tekniker som verkligen fungerar. Du får även en ökad förståelse för den verklighet du dagligen navigerar i. Med min coaching har du möjlighet att förändrar ditt inre så du kan se långsiktiga yttre resultat.


Praktiskt

Beroende på dina mål får du övningar som är anpassade för dig. Det kan vara både fysiska och mentala. Det är alltid bra att ha något praktiskt att jobba med för att förbättra sin situation, hur den än ser ut. Något som knuffar en lite mer i rätt riktning. Främst arbetar jag med affirmationer, visualisering, emotionella frihetstekniker såsom tapping och olika typer av meditationer.


Kostrådgivning Erik Nicklagård

Vägledning att utveckla sig själv!

Alla mår bra av personlig utveckling och Eriks coaching ger det och mycket mer. En kunnig och inspirerande föreläsare med egna erfarenheter som både lyssnar, bekräftar, ser och återkopplar på ett äkta professionellt och individuellt sätt.


Framför allt erbjuds vägledning att utveckla sig med stöd av en mängd konkreta och effektiva verktyg. Erik utstrålar en närvaro, glädje, kärlek, tacksamhet och en motivation som inte annat än kan smitta av sig.


Inspirationen och äkta övertygelse! Bra med all individuell återkoppling och att kunna reflektera över exempel ur verkliga livet.

Emelie Loman Bergstrand

coachingklient

SESSIONER

ETT ELLER FLER TILLFÄLLEN

Du kan välja att lägga upp din coaching över tid eller komma för enskilda pass (exempelvis om du vill arbeta enbart med tapping under en session). Konsultationer är gratis.


Coachingen sker antingen digitalt, via Google Meet, eller på plats i Oskarshamn.

ÖVNINGAR

TEORI MED PRAKTIK

Med varje session följer diverse övningar du kan öva på under veckan. Det kan vara mentala eller fysiska uppgifter som passar för dina mål.

STÖTTNING

FRÅGOR PÅ VÄGEN

Du kan självklart höra av dig och ställa frågor efter eller mellan sessionerna så du känner att du har den stöttning du behöver för att lyckas. 


REFERENSER

VÄLDIGT TACKSAM!

"Har aldrig insett att tankens makt är så stor och bidrar till hur ens liv ter sig, men att man har makten och kraften att ändra negativa tankemönster/minnen och känslan det gav. Är väldigt tacksam för verktygen denna workshop har givit mig!"

Kristin Norell

Workshopsdeltagare

VERKTYGEN HAR HJÄLPT MIG!

"Jag rekommenderar denna kurs för att ändra tankesättet till det positiva. Jag har påbörjat en livsstilsförändring och verktygen jag fått har verkligen hjälpt mig. Nu ska jag klara detta! Jag ser mig i målet! Jag har tom fått sån energi att jag fått med mig en kompis på resan som aldrig hoppar på några idéer. Men hon ser att jag är piggare och gladare så det smittar av sig."

Malin

Workshopsdeltagare

GETT MIG NYA INSIKTER!

"Erik är en av de bästa coacherna som har en unik förmåga dela med sig av sin kunskap! Han förmedlar nya tankesätt på ett pedagogiskt sätt. Tacksam att kunna följa materialet. Erik är väldigt påläst i ämnet, inte minst pga hans bakgrund. Detta har gett mig nya insikter samt kraftfulla verktyg att bryta mönster. Jag vill bara läsa mer. Tack fina person!"

Anna Blombäck

Workshopdeltagare

MYCKET GIVANDE!

"Mycket givande och positiv kurs hur man själv besitter förmågan att förändra sitt liv genom att förändra sitt tankesätt. Det här är definitivt något som har förändrat mitt sätt att tänka och något jag kommer ta mig i mitt liv. Skulle absolut rekommendera andra att delta i denna kurs och få denna kunskap!"

Hannah

Workshopdeltagare


VAR OCH TIDER

ADRESS

I Oskarshamn (alternativt via Meet)

En session ca 60-90 min

Tider efter överenskommelse

 

PRIS


- Gratis konsultation

- 850 kr / tillfälle

- Betalning sker vid första tillfället (swish eller bg)


Hello world

BOKA NU

GRATIS KONSULTATION