BÖCKER AV OSS

Håll vikten


OM BOKEN

De flesta som försöker gå ner i vikt eller förändra andra vanor misslyckas. Vid hälsoförändringar brukar en inledande tid med nyttig kost och träning, snabbt följa en återgång tillbaka till den gamla livsstilen. Oavsett hur bra man mådde när man gjorde förändringen.


Men så finns undantagen. De som inte faller tillbaka i gamla vanor. De som lyckas även på lång sikt.


Håll vikten - Hitta din inre drivkraft berättar kost- och träningskonsulten Erik Nicklagård om hur vi kan styra sinnet för att lyckas nå dit vi vill, samt om sina egna erfarenheter inom personlig utveckling och hälsa.


Du får svaret på varför vissa människor klarar att åstadkomma en varaktig livsstilsförändring - om det så är att gå ner i vikt, lägga om kosten, börja meditera, gå upp tidigare, eller något helt annat. Målet behöver alltså inte vara exklusivt viktminskning.


Boken ger en förståelse för hur våra medvetna och undermedvetna sinnen fungerar, och hur du själv kan skapa en inre drivkraft. Du får exempel på metoder och verktyg som hjälper dig att ta kliv i din personliga utveckling, samt en övningsdel med tips på hur du själv kan gå till väga för att använda dem.Just nu: 149kr (inklusive frakt)

Boken skickas så fort vi får beställningen och betalningen är gjord.


OBS! Halva priset (74,50 kr) för alla coachingklienter!


SAGT OM BOKEN

"Erik är grym på att ge dig som läsare insikt om varför du har de beteenden som du har. Vill du förändra ditt resultat gäller det att gå till kärnan av vad som styr ditt beteende. I sin bok delar han generöst med sig av egna erfarenheter och ger kraftfulla verktyg om hur du kan få livslånga resultat."


/Anette Einarsson

- grundare Twinspiration och coach inom personlig utveckling

“En bok jag verkligen kan lovorda till alla som vill göra en hållbar förändring. Tusen tack Erik! Jag kommer rekommendera den här boken till ALLA mina kunder."


/Mia Lundgren

- personlig tränare, idrottsmassör och hälsocoach


"Tack Erik Nicklagård för att du skrivit denna bok! För mig handlar den om så mycket mer än om att behålla vikten. Den handlar om livet och att var och en av oss väljer själv vilket liv vi vill leva. Boken handlar om mindset, och inte ett fix mindset utan ett mindset som innebär att allt är möjligt. Ibland tar det lite längre tid och ju mer jag tränar (oavsett vad det handlar om) ju bättre går det! Ser fram emot din nästa bok, om du får lust att skriva en till!" 😉


/Lotta Lindgren

- bildningschef Oskarshamns kommun


 

PRIS: 149 kr (74,50 kr för coachingklienter)


- betalning till swish (1232119386) eller bg (178-0964). Boken skickas när beställning och betalning är gjord. Meddela oss om du inte fått en bekräftelse inom 24h. Vill du ha hellre ha boken som ebok hittar du den bland annat på Adlibris, Bokus eller Storytel.


JUST NU:

Håll vikten till halva priset (74,50 kr) när du förändrar dina vanor med oss!

Till coachingen